Strumenti personali

Il magazine sull'alimentazione

Sezioni

Skip to content. | Skip to navigation

Tu sei qui: Home / Eventi / Master Course Traditional and Typical Italian Breads

Master Course Traditional and Typical Italian Breads

It isn't either show cooking (cooking show) or workshop. It's a training, pratical and technical course about the art of traditional and typical italian breads and pizza by a scientific point of view
Quando dal 12/06/2018 alle 08:30
al 15/06/2018 alle 18:00
Persona di riferimento
Recapito telefonico per contatti +39 3428488483
Aggiungi l'evento al calendario vCal
iCal

Evento Corso Master Lauri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Everyone talks on typical and tradition italian breads and pizza, but are you really sure to have  full acquintance of their artigianal working processes? Do you have real expertise to make typical italian breads and pizza? Now, this is White Art, or better, THE ART? This course isn't for homemade working process bread but for beginners or master bakers or who wants to Know this art by a scientific point of view.

No introduction needed to profile Dott.ssa Simona Lauri www.slauri.it , italian senior master baker covered by praise for her works. Four books are currently sold all over the world.  Italian typical and traditional breads, classic or peel or on tray pizza, as well as leavened baked doughs have no secret for her (panettoni doughdove dough for Easter etc.). She keeps 3 generation’s white art heritage, to perform with any kind of dough making. 

Simona Lauri projected and signed this unique training courses for beginners, master bakers and pizzamakers To provide you with scientific background and techniques. 4 days of get in deep whole vision of the working phases in scientific detailes (biga, poolish, indirect, direct method, starch gelatinization, high idratations, pizza classica ecc. Any training is certified according to ISO 29990:2011 and ISO 9001:2015.

 For subscription and details: contact Dott.ssa ELLA, ella@whyjustfood. +393428488483. In Italian, French, Spanish, English, 

Accedi


Hai dimenticato la tua password?
Nuovo utente?

www.slauri.it

prova 1
prova 1
« novembre 2018 »
month-11
lu ma me gi ve sa do
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
prova 1
prova 1
Un pò d'America sulle nostre tavola
È arrivato novembre, il mese di Ognissanti e dei defunti, ma negli Stati Uniti novembre è soprattutto il mese del “Thanksgiving Day”, il “Giorno del Ringraziamento”, che si celebra il quarto giovedì del mese e che per gli americani è la festa più importante dell’anno, dopo Natale.   Il Thanksgivin ... Continua a leggere
Lezione di Arte Bianca n. 38
All’interno dell’11 Festival Internazionale del Cibo di Strada organizzato da Confesercenti Cesenate che si è svolto dal 5 al 7 ottobre 2018 in piazza del Popolo a Cesena erano previsti una serie di Incontri di Gusto sul Cibo di Strada presso la libreria Ubik. Sabato 6 ottobre si è svolto presso "Pa ... Continua a leggere
Psocotteri e non solo
Psocotteri Non sono fra i più temibili infestanti degli ambienti industriali, ma le loro minute dimensioni permettono, in condizioni particolarmente favorevoli di umidità, di crescere indisturbati fino a raggiungere livelli d’infestazioni preoccupanti.  Si trovano spesso fra i libri per questo si s ... Continua a leggere