Sensory - Pizza 1th Level - 6th Edition
Quando |
dal 19/03/2018 alle 08:30 al 20/03/2018 alle 17:30 |
---|---|
Dove | Lograto (BS) - ITALY - |
Persona di riferimento | Elsa Ella Cugola |
Recapito telefonico per contatti | +393428488483 |
Aggiungi l'evento al calendario |
![]() ![]() |
Edition 6th of the 1st Level -Training Course of Sensory - Pizza - for pizza makers, breadmakers, chefs, food bloggers and lovers, in order to become a Judge in gastronomic competitions (Championships) or simply to refine the sensorial perceptions and improve their skills. Any training is certified according to ISO 29990:2011 and ISO 9001:2015.
Edition 1 st in 2018
- March 19th - 20th
For subscription and details: contact ELLA, ella@whyjustfood.com mobile +393428488483. In Italian, French, Spanish, English, German.
6 edizione del Corso 1 livello di Analisi Sensoriale per pizzaioli, panificatori, chef, pasticceri, ristoratori, food blogger, appassionati ecc. per diventare GIUDICE di Gara nelle competizioni (Campionati) gastronomiche italiane ed estere o semplicemente per affinare le percezioni sensoriali e migliorare la proprie abilità.
1 edizione del 2018
Si svolgerà nei giorni:
- 19 - 20 marzo 2018
Per info e contatti rivolgersi direttamente alla Dott. Elsa Cugola ai riferimenti riportati:
ella@whyjustfood.com
+39 3428488483