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Sensory - Pizza 1th Level - 6th Edition

Pizzamakers, breadmakers, chef, restaurant owners, food lovers and bloggers.
Quando dal 19/03/2018 alle 08:30
al 20/03/2018 alle 17:30
Dove Lograto (BS) - ITALY -
Persona di riferimento
Recapito telefonico per contatti +393428488483
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Analisi Sensoriale Pizza 1 livello

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edition 6th  of the 1st Level -Training Course of Sensory - Pizza -  for pizza makers, breadmakers, chefs, food bloggers and lovers, in order to become a Judge in gastronomic competitions (Championships) or simply to refine the sensorial perceptions and improve their skills.  Any training is certified according to ISO 29990:2011 and ISO 9001:2015.

     Edition 1 st in 2018

  • March 19th - 20th 

 

For subscription and details: contact ELLA, ella@whyjustfood.com  mobile +393428488483. In Italian, French, Spanish, English, German. 

 

6 edizione del Corso 1 livello di Analisi Sensoriale per pizzaioli, panificatori, chef, pasticceri, ristoratori, food blogger, appassionati ecc. per diventare GIUDICE di Gara nelle competizioni (Campionati) gastronomiche italiane ed estere o semplicemente per affinare le percezioni sensoriali e migliorare la proprie abilità.

1 edizione del 2018

Si svolgerà nei giorni:

  • 19 - 20 marzo 2018

 

Per info e contatti rivolgersi direttamente alla Dott. Elsa Cugola ai riferimenti riportati:

ella@whyjustfood.com

+39 3428488483

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